Gemeente Doetinchem

In opdracht van de Gemeente Doetinchem mochten wij een verkeersplan opstellen waarbij doorstroming van het verkeer en de veiligheid van de medewerkers voorop stonden. Voor de reconstructie van de Keppelseweg werd het verkeer al vanaf Laag-Keppel opgevangen voor een fatsoenlijke doorstroom ondanks de wegwerkzaamheden. 

 

Verkeersmaatregelen

Er werd gebruik gemaakt van een omleiding, tekstwagens en een afsluiting. Voor de omleiding moest men rekening houden met 20 minuten extra reistijd, dit was om al het verkeer wat hierover heen rijdt van een juiste route te voorzien. De tekstwagens werden ingezet als vooraankondigingen voor de startdatum van het project. Voor de afsluiting werd de Keppelseweg aan alle aansluitingswegen afgesloten door middel van een schrikhek + C01 en bouwhekken, dit om de veiligheid van de opdrachtgever te garanderen maar ook voor omwonenden en wandelaars.

Verkeersregelaars

Gedurende het project werden verkeersregelaars ingezet om sluipverkeer te voorkomen en de busroute intact te laten. Op drie verschillende punten werden zij gepositioneerd om de enige toegangsweg te regelen.

 

keiser 4

Geïnteresseerd?
Of heeft u een vraag?