Burg. Langmanweg 10
7021 BK Zelhem
[t] 0314 626 460
[f] 0314 623 923
[e] stuur een e-mail

Profiel

Keiser verkeerstechniek denkt met u mee in de problematiek van iedere (tijdelijke) verkeersmaatregel, waarbij de veiligheid van zowel particulier als wegwerker de hoogste prioriteit heeft. Dit vertaalt zich in makkelijk werkbare faseringsvoorstellen en volledig uitgewerkte plannen voor projecten, compleet met duidelijke tekeningen.

Het specialisme van Keiser Verkeerstechniek is de opdrachtgever te voorzien van ondersteuning en verkeerskundig advies tijdens het ontwerp, bij nieuwe aanleg, reconstructie, oplevering of onderhoud. Dit is mogelijk dankzij deskundig en ervaren personeel in combinatie met het modernste materieel en materiaal voor de verkeerstechniek.

Deskundige begeleiding
Met raad en daad staan we opdrachtgevers gedurende het hele project terzijde. We verzorgen de ontwerptekeningen en voorschriften en leggen deze vast in een besteksvorm. Onze ontwerpen maken het project inzichtelijk. Aansluitend zorgen we voor een snelle en professionele realisatie. Van het ontwerp via het aanvragen van de maatregelen tot en met de oplevering is Keiser Verkeerstechniek een betrouwbare en deskundige partner.

Materiaal
Verkeersregelinstallaties en wegafzettingen zijn er in alle denkbare varianten. Ons scala aan materiaal varieert van eenvoudige bebording tot full-colour informatiewagens. We plaatsen ook (tijdelijke) werkvak- en rijbaanverlichting, zodat nachtelijke werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Keiser Verkeerstechniek levert:

 • Afzettingen en omleidingen
 • Verkeersborden/tekstborden/wegbebakening
 • Tekstwagens
 • Werkvakverlichting
 • Verkeersregelinstallaties (VRI)
 • Actie-Bordenwagens/Botsabsorber
 • Bewegwijzering:
  - Portaalbewegwijzering
  - Statische bewegwijzering
  - Wandelroutes
  - Toeristische bewegwijzering

 

 

24/7 Calamiteitendienst
De calamiteitendienst van Keiser-Verkeerstechniek  is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo zorgen wij voor een optimale service bij werkzaamheden op het primaire én secundaire wegennet. Steeds vanuit de gedachte dat het verkeer optimaal maar veilig moet kunnen doorstromen.

Verhuurafdeling
Keiser- Verkeerstechniek beschikt we over een uitgebreide verhuurafdeling. Hier kunt u terecht voor verkeersborden, maar ook voor complete mobiele wegbebakening en afzettingen. Deze kunnen door ons vakkundig geplaatst worden met behulp van apparatuur, of door uzelf afgehaald worden.

Kwaliteitsgarantie
Uiteraard voldoet het kwaliteitsborgingsysteem van Keiser-Verkeerstechniek aan de gestelde richtlijnen en procedures van ISO 9001. Onze kwaliteitscoördinator zorgt ervoor dat alle eisen uit het kwaliteitshandboek nauwkeurig worden nageleefd. Ook zijn wij  VCA*  gecertificeerd. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de door het CROW in handboek 96a en 96b opgestelde richtlijnen. Hierdoor garanderen wij de beste kwaliteit!